Alberte 

Formand 

Alberte arbejder til dagligt som praktisk rådgiver hos SvineRådgivningen. Alberte kan kontaktes på mail: alberte@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Regitse 

Næstformand

Regitse arbejder til dagligt som fodermester på en kvæggård. Regitse kan kontaktes på mail: regitse@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Rikke 

Udvikling og fotografering, samt eventkoordinator

Rikke arbejder til dagligt med jerseykøer. Rikke kan kontaktes på mail: rikke@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Line  Louise

SoMe-ansvarlig

Line Louise arbejder til dagligt som kalvepasser. Line Louise kan kontaktes på mail: linelouise@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Simone 

Udvikling og fotografering, samt eventkoordinator

Simone arbejder til dagligt som selvstændig sexolog og parterapeut. Simone kan kontaktes på mail: simone@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Tenna 

Kasserer

Tenna arbejder til dagligt som bogholder. Tenna kan kontaktes på mail: tenna@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Ida 

Udvikling og fotografering, samt eventkoordinator

Ida er til dagligt EUX-studerende på Bygholm Landbrugsskole. I weekenden bruger hun sin tid på at passe Jerseykøer. Ida kan kontaktes på mail: ida@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder:

Kristine 

Suppleant

Kristine arbejder til dagligt som fodermester på en kvæggård. Kristine kan kontaktes på mail: kristine@dekvindeligebonder.dk eller send en besked herunder: