Hvem er
De Kvindelige Bønder?

De Kvindelige Bønder er en forening stiftet i November 2021 af Karoline Wraa, sammen med en række andre ildsjæle af kvinder, som ønskede et fællesskab KUN for kvinder. Foreningen har nu knap 400 medlemmer og der kommer stadigt flere til. 

Foreningens formål er at skabe fællesskaber, kontakter, netværk og sparring i hele Danmark, hvor kvinder med en fælles interesse i landbruget kan mødes.

Bestyrelsen '24

Bestyrelsen består i 2024 af 7 kvinder, som alle har en interesse i eller for landbruget. Bestyrelsen blev sat d. 17.03.2024, da vi afholdte vores årlige General Forsamling. I år blev vi huset af Bygholm Landbrugsskole beliggende ved Horsens. 

Fra venstre: Ida Kjærsgaard (Næstformand), Signe Torp (Bestyrelsesmedlem), Lotte Frederiksen (Bestyrelsesmedlem), Mathilde Munch (Bestyrelsesmedlem), Marie Rasmussen (Formand), Ida Høstgaard Olesen (Bestyrelsesmedlem) og Katrine Nielsen (Kasserer).

Selvom landbruget længe har været kønsbestemt til ét køn, så er det rart at se, at der nu bliver flere og flere kvinder med interesse i og for landbruget. Derfor har den her forening sin berettigelse. Et netværk kun for kvinder, hvor vi kan mødes og få fælles oplevelser.
Simone Villumsen, Formand 2023

Kontakt foreningen

kb@dekvindeligebonder.dk